Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bűvészet Magyarországon képes leírás - Bűvész.tlap.hu
részletek »

Bűvészet Magyarországon - Bűvész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Bűvészet Magyarországon
Keresés
Találatok száma - 10 db
 Galambos Fecó szerint nincs tökéletes bűvész

Galambos Fecó szerint nincs tökéletes bűvész

A Csillag születik szombati adásában lélegzetvisszafojtva, némán figyelte az eseményeket a zsűri és a közönség is, amikor Galambos Fecó és bájos asszisztense, Bogi vették birtokukba a színpadot. A bűvész és segédje egy már-már csodának számító, de egészen biztosan a hihetetlen kategóriába tartozó produkciót adtak elő, ami legalább annyira volt veszélyes, mint látványos: Boglárka egy apró dobozba zárva gyilkos esernyők tucatnyi szúrásával nézett farkasszemet.

A Magyar Bűvész világbajnok

A Magyar Bűvész világbajnok

A mindössze 24 éves illuzionista klasszikus kézügyességet követelő trükköket komplett történetté formáló műsora bizonyult a legjobbnak a hétvégi nagydöntőben. A bűvészek számára három évenként rendeznek világbajnokságot. A csaknem száz induló közül a szakma legendáiból álló tízfős zsűri választja ki a bajnokot. A hatéves kora óta bűvészkedő Hajnóczy az egyik legfiatalabb győztes. Az elismerés pedig szinte azonnal pénzre váltható, hiszen az eredményhirdetés után annyi felkérést kapott a magyar illuzionista, hogy a nagy részét le is kellett mondania. Pár hónapja egyébként egy korábbi bajnok tízmillió dollárért szerződött állandó műsorával az egyik nagy Las Vegas-i kaszinóhoz.

Aktuális Mágia bűvész újság

Aktuális Mágia bűvész újság

A bűvészek szakmai önéletrajza általában egy bizonyos előadás leírásával kezdődik, amelyet gyermekkorukban láttak, amely elbűvölte őket, ami után elhatározták: igen, ezt akarom, ezt fogom csinálni egész életemben. De vajon ma hány gyerek mondja ezt, és hány fogja mondani az elkövetkező években, évtizedekben. Vajon hány ember ment haza az elmúlt évben úgy egy bűvészelőadásról, hogy azt gondolta: ma valami különlegeset láttam? Valószínűleg kevés, pontosabban nem elég.

Bűvész újság

Bűvész újság

A Magyar Bűvészet Szakmai Lapja, a neve: MODERN BÛVÉSZET Fantasztikus rovatokkal, tudnivalókkal hasznos információkkal és segítő tanácsokkal a bűvészek igényére szabva kéthavonta jelenik meg az egyetlen magyar bűvészmagazin, igazi nyugati mintára szabva.

Corodini Bűvész Klub

Corodini Bűvész Klub

A bűvészklub a Corodini Országos Bűvész egyesület szárnyai alatt működik, melynek jogelődjét Gálházi István alapította a 60-as évek derekán... A Corodini bűvész klub 40 éves hagyományokkal rendelkezik. Ingyenes foglalkozásait a nyári szünet kivételével szombatonként de. 11 órától tartja Budapesten az Opera melletti Hajós utca 13-15 szám alatt. Minden korosztályt szeretettel várunk a kisgyerekektől a felnőttekig!

Fülöp Gyula

Fülöp Gyula

Valamikor régen, mikor sok ember még meg sem született, Én már ezen túl voltam! Gyerek koromban Én is mozdonyvezető szerettem volna lenni!. De akkoriban nem volt annyi mozdony, hogy nekem is jusson. Így más szakma után néztem, voltam sofőr, buszsofőr, biztosítási ügynök meg minden, ha felsorolnám tele lenne az oldal.

Illúzió és Humor Színház

Illúzió és Humor Színház

A tavaly bűvész-világbajnoki címet szerző Hajnóczy Soma és a magyar illúzióvilág két kiemelkedő alakja, Kelle Botond és Holcz Gábor a nagyközönségnek is megmutatja, milyen a 21. századi bűvészet. A meghökkentés és a humor az alappillére a közös, formabontó előadásuknak, amely Illúzió és Humor Színház néven havonta látható az A38 koncerthajón.

Joker Magic Day 2010.04.17-18.

Joker Magic Day 2010.04.17-18.

Program: április 17. szombat műsorvezető: Fülöp Tibor 10.00-19.00 óráig: Kellékvásár külföldi résztvevőkkel, akciókkal 12.00 órakor: Verseny 14.00 órakor: Állófogadás 15.00 órakor: Harry Alan (USA) szemináriuma 18.30-20.00 óráig: Verseny április 18. vasárnap műsorvezető: Fülöp Tibor 10.00-15.00 óráig: Kellékvásár külföldi résztvevőkkel, akciókkal 11.00 órakor: Roberto Giobbi (Svájc) szemináriuma 14.00 órakor: Tombola sok értékes nyereménnyel 15.00-17.00 óráig: Eredményhirdetés és gálaműsor Magyar Arany Varázspálca-díj átadása Műsorvezető: Holcz Gábor

Születésnapi bűvész műsor

Születésnapi bűvész műsor

Rendelj bűvész műsort gyermeked születésnapjára meglepetésként! Eddigi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a bűvészek leghálásabb közönsége a gyerekek. Ők még hisznek a csodában, elhiszik, hogy a nyuszi a cilinderből jelent meg, és gyönyörködnek a megannyi elképzelhetetlen trükkben. A gyermekek, gyakran már magukat is kipróbálták bűvészként, sokaknak van bűvészdobozuk, de hogy egy igazi bűvészt lássanak, aki valóban eltűntet dolgokat, és valóban minden a szemük előtt történik, erre senki nem számít, és pontosan ezért hatalmas a meglepetés értéke.

Hirdetés
Undergroung Magic

Undergroung Magic

Elérkeztünk végre a két hetes bevezető kampány végéhez, és a mai nappal elindult az Underground Magic! Rengeteg időt és energiát fektettünk az oldal beharangozásába, és hogy ez nem volt felesleges, azt jól jelzi, hogy az első két hétben több mint kétezer letöltést produkáltunk a videóinkkal. Hosszú tervezés és szervezés áll a honlap elkészülése mögött, és szívből reméljük, Nektek legalább annyi örömöt okoz majd az oldal látogatása, mint amennyit nekünk az elkészítése okozott. Rengeteg tervünk van, amelyek lassacskán kerülnek majd fel az oldalra. Addig is kellemes böngészést!

Tuti menü