Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bűvésztrükkök képes leírás - Bűvész.tlap.hu
részletek »

Bűvésztrükkök - Bűvész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Bűvésztrükkök
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bűvész paródia

Bűvész paródia

A bűvészek sem mindig komolyak, sőt a legtöbb estben humorosak, és vidámak, ebből videóból kiderül, miért is. Nézd meg és ha tetszik küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak, hadd nevessenek ők is egy kicsit, a szürke hétköznapokban.

Bűvésztrükkök

Bűvésztrükkök

Bűvésztrükk oldalunkon számtalan kezdőknek és gyerekeknek is könnyen elsajátítható mágikus trükköt találsz. Videós segédletünkkel gyorsan megtanulhatod és a tudást még aznap átadhatod gyerekednek is. Tanuljatok és szórakozzatok együtt oldalunk segítségével. Mi kitárjuk előttetek az illúzió világának kapuit. Lépjetek be hozzánk, mindenkit várunk szeretettel!

Bűvésztrükkök - Szabadgondolkodó

Bűvésztrükkök - Szabadgondolkodó

Misztika iránt érdeklodő ismerőseim között kedvelt téma az emberek levitációja. A legtöbben közülük ismernek valakit, aki már látott embert lebegni, sőt, néhányan azt állítják, hogy maguk is szemtanúk voltak. Az ezoterikus oldalakon egyesek különböző befogott orrú légzési technikákat és sok hónap gyakorlást ajánlanak a levitáció elsajátításához, más helyen azt állítják, hogy ha életünket elmélkedéssel töltjük, könnyen meglehet, hogy akaratunk ellenére is lebegni kezdünk. E cikkben elmélkedni fogok - és ha minden jól sikerül, a végére mind lebegni fogunk.

Bűvésztrükkök magyarul

Bűvésztrükkök magyarul

Ezen az oldalon különböző bűvésztrükkök elsajátításához találsz segítséget. Az önmagukban is helytálló trükkök mellett olyan alapvető eszközöket is megtanulhasz, amik segítségével saját trükköket is ki tudsz alakítani. Az oldal felfedi a különböző trükkök titkait, így ha ezeket nem szeretnéd tudni, ne olvass tovább!

Helyet cserélő kártyák (video)

Helyet cserélő kártyák (video)

Lui bűvész trükkös megoldásai között, most egy kártyatrükköt ismerhetsz meg, melynek működése rendkívül egyszerű, csak jól be kell gyakorolni, és máris elkápráztathatod vele a közönséget. Tehát kártyára fel!

Joker Magic kiárusítások

Joker Magic kiárusítások

Mivel érdemes bűvészkedni? Mindennapos használati tárgyakkal! Ma már mindenkinek van mobiltelefonja. A bűvész mobiljából azonban váratlanul lángok csapnak fel! Ezt mindenki megjegyzi! Nem véletlenül használja állandóan ezt a trükköt Harry Allen, a 6. Joker Magic Day 2010, amerikai sztárvendége is! Japán gyártmányú, precizen megoldott kellék. Mellékelve hozzá egy flakon hidegen égő tűzfolyadék, mely nagyon sok bemutatáshoz elegendő! Természetesen gyógyszertári benzinnel is működik!

Mr. Jupiter kártyasulija

Mr. Jupiter kártyasulija

Molnár Gergely, alias Mr. Jupiter, a bűvész szakma egyik legkiválóbb hazai képviselője. Több ismert, és elismert bűvész került már ki a mester kezei közül, legutóbb a bűvész világbajnokság győztese is az ő tanítványa volt. Tőle tanulhat most mindenki kártyatrükköket.

Tanulj trükköt

Tanulj trükköt

Mostantól időről-időre tanulhatsz itt egy-egy trükköt. Igyekeztem olyan mutatványokat választani, amik ugyan hatásosak, de nem kell őket sokat gyakorolni. Nem lesz szükséged semmi különleges eszközre, csak néhány hétköznapi, minden háztartásban, irodában megtalálható...

Tuti menü