Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bűvész linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bűvész képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Galambos Fecó szerint nincs tökéletes bűvész

Galambos Fecó szerint nincs tökéletes bűvész

A Csillag születik szombati adásában lélegzetvisszafojtva, némán figyelte az eseményeket a zsűri és a közönség is, amikor Galambos Fecó és bájos asszisztense, Bogi vették birtokukba a színpadot. A bűvész és segédje egy már-már csodának számító, de egészen biztosan a hihetetlen kategóriába tartozó produkciót adtak elő, ami legalább annyira volt veszélyes, mint látványos: Boglárka egy apró dobozba zárva gyilkos esernyők tucatnyi szúrásával nézett farkasszemet.

A bűvész - Wikipédia

A bűvész - Wikipédia

A bűvész olyan előadóművész, aki elsősorban kézügyességi trükkökkel szórakoztatja közönségét. A bűvészek show műsorok, színházak, céges- és szállodai rendezvények, luxushajók fellépői. A bűvészet nem csalás, hanem vizuális játék.

A bűvész koppintásról...

A bűvész koppintásról...

Körmendi János ha jól emlékszem valamikor 2006. őszén volt Alföldi Róbert mtv-n futó műsorának vendége. Alföldi feltette neki a szokásos sablonkérdést: van-e valamilyen szerepálma? Ezt szinte minden színésztől meg szokták kérdezni, hogy van-e olyan szerep, amit mindenképp el szeretne játszani. Körmendi a következőt válaszolta: Nincs szerepálma. >>

A bűvész választás szempontjai

A bűvész választás szempontjai

A Bűvész választás szempontjai: - Igaz itt is: Soha nem a legolcsóbb a legjobb! (Sőt!) - Mindig kérj referenciát, az előadótól, kérdezd meg milyen szakmai versenyeken szerepelt, hiszen ha már valaki, bűvész versenyen indult, netán helyezést is elért, nagy valószínűséggel kellő gyakorlás, és rutin van mögötte. - Kérdezz körbe ismerősöket, barátokat, kit ajánlanak. A személyes ajánlás a legjobb módja a bűvészek hitelességének alátámasztására. - Ha szülinapra keresel bűvészt, ne keress fel olyan előadót, aki főként mentalizmussal, és illúziókkal foglalkozik, hiszen feltehetőleg nem fogja elvállani a felkérést. - Mindig az aktuális rendezvényhez illő bűvészt válassz! - Mindig a minőség a legfontosabb! Nem feltétlenül jobb egy műsor, ha egy órás, mint, ha csak fél órás lenne, de sokkal látványosabb és szórakoztatóbb elemekkel. - Mindig kérj több bűvésztől is árajánlatot!

A bűvészek etikai kódexe

A bűvészek etikai kódexe

Talán nem mindenki tud róla, hogy a szakma alapvető irányelveit 15 évvel ezelőtt a két legnagyobb szakmai szervezet rögzítette és beemelte alapszabályába. Az alábbi dokumentumot 1993 márciusában fogadta el az IBM (International Brotherhood of Magicians) és az SAM (Society of American Magicians). Az etikai kódex pontjainak betartása a szervezetek tagjai számára kötelezőek (a belépéskor ezt mindenki aláírásával igazolja) de minden bűvész számára irányadóak. (Hamarosan a Corodini Bűvészegyesület alapszabályába is be fognak kerülni az etikai kódex pontjai.)

A legjobb bűvészek egy helyen

A legjobb bűvészek egy helyen

A rendezvényed fantasztikus! A színpad nagyszerű! És a fellépőid? Ha rendezvényt szerveztél, vagy éppen most szervezed szembesültél vele, hogy nem könnyű megtalálni azt a műsorszámot, ami a közönségnek is megfelelő. Mi abban segítünk neked, hogy megtaláld rendezvényedre a legkiválóbb bűvészt. Mindenképpen javasoljuk, hogy a rendezvényedre hívj bűvészt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy egy bűvész show nagyon fel tudja dobni egy rendezvény hangulatát. Hiszen a kedves közönség nem lát minden nap bűvészt , így ez sokkal maradandóbb hatást gyakorol rá, mint egy ének, vagy egy zeneszám. Statisztikailag bizonyított, hogy egy falunap, vagy céges rendezvény utóhangjában, a bűvész mindig szerepel, rá mindig emlékeznek a vendégek, mert olyat nyújt, amit nem látnak minden nap, amiről beszélnek később a fodrásznál, és a helyi klubbokban.

A Magyar Bűvész világbajnok

A Magyar Bűvész világbajnok

A mindössze 24 éves illuzionista klasszikus kézügyességet követelő trükköket komplett történetté formáló műsora bizonyult a legjobbnak a hétvégi nagydöntőben. A bűvészek számára három évenként rendeznek világbajnokságot. A csaknem száz induló közül a szakma legendáiból álló tízfős zsűri választja ki a bajnokot. A hatéves kora óta bűvészkedő Hajnóczy az egyik legfiatalabb győztes. Az elismerés pedig szinte azonnal pénzre váltható, hiszen az eredményhirdetés után annyi felkérést kapott a magyar illuzionista, hogy a nagy részét le is kellett mondania. Pár hónapja egyébként egy korábbi bajnok tízmillió dollárért szerződött állandó műsorával az egyik nagy Las Vegas-i kaszinóhoz.

Aktuális Mágia bűvész újság

Aktuális Mágia bűvész újság

A bűvészek szakmai önéletrajza általában egy bizonyos előadás leírásával kezdődik, amelyet gyermekkorukban láttak, amely elbűvölte őket, ami után elhatározták: igen, ezt akarom, ezt fogom csinálni egész életemben. De vajon ma hány gyerek mondja ezt, és hány fogja mondani az elkövetkező években, évtizedekben. Vajon hány ember ment haza az elmúlt évben úgy egy bűvészelőadásról, hogy azt gondolta: ma valami különlegeset láttam? Valószínűleg kevés, pontosabban nem elég.

Alakazam Magic

Alakazam Magic

Welcome to Peter Nardi's Alakazam Magic! The professional choice for Magic Tricks, Magic Books, Magic DVDs, Magic Supplies, Magic Equipment and more! Click the images to view some of our best selling items!

Hirdetés
Árajánlat Bűvészektől

Árajánlat Bűvészektől

Mindenképpen javasoljuk, hogy a rendezvényedre hívj bűvészt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy egy bűvész műsor nagyon fel tudja dobni egy rendezvény hangulatát. Hiszen a kedves közönség nem lát minden nap bűvész előadásokat , így ez sokkal maradandóbb hatást gyakorol rá, mint egy ének, vagy egy zeneszám. Statisztikailag bizonyított, hogy egy falunap, vagy céges rendezvény utóhangjában, a bűvész mindig szerepel, rá mindig emlékeznek a vendégek, mert olyat nyújt, amit nem látnak minden nap, amiről beszélnek később a fodrásznál, és a helyi klubbokban.

Bill Malone

Bill Malone

Born and raised in Chicago, Bill Malone visited his first magic shop when he was 17, and the magic bug bit hard. Soon after, he began performing at Little Bit of Magic, a comedy/magic club on Chicago's south side, where he learned the fine art of entertaining audiences. Here is where he honed his style and character, because while people loved the magic, Bill quickly realized they loved to laugh even more. After 5 years, Bill was ready to move onward and upward.

Bon Zsúr Bohóc Bűvész show-ja

Bon Zsúr Bohóc Bűvész show-ja

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel! Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás. Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még? A gyerekek és a felnőttek számára legnagyobb ajándék a jókedv, a nevetés és a játék, amit nézhet, játszhat vagy, ha megkap, akkor hazavihet. Ezért lett a Bohócszínház mottója: bohóc elérhetőségAki játszik velünk, az ajándékot kap! Lufihajtogató bohóc, bohócVörös Zoltán Lufihajtogató bohóc, bohócTelefon: 06 20 926 1010 E-Lufihajtogató bohóc, bohócmail: bohocszinhaz@gmail.com Várjuk a jelentkezését! Minden kedves érdeklődőnek segítünk tíz év tapasztalatával, ötleteinkkel a rendezvény sikeres lebonyolításában.

Breiner Tamás

Breiner Tamás

Breiner Tamás, a Kiválasztott című show műsor, egyik sikeres szereplője. Mentalista műsorát a Spinóza színházban, minden hónapban Önök is megtekinthetik. Előadóművész, a tudatos gondolkodás nagymestere. Gyerek kora óta foglalkoztatják a különféle rejtélyes történések.

Bűvész Blog

Bűvész Blog

Bűvészhírek, beszámolók, kritikák, videók, kellékek a hazai és nemzetközi bűvészvilágból. MIndig aktuális, naprakész hírekkel. Ismerkedj a bűvészettel, blogolj, kommentezz, és szólj hozzá, itt mindenki kíváncsi a véleményedre!

Bűvész események a világban (naptár)

Bűvész események a világban (naptár)

... Magic4Us ... For all of your magical needs and desires ... A resource-site for magic, magicians, 400+ magic dealers, suppliers and stores, and all things magical magician, and illusion show, factory of magic

Bűvész paródia

Bűvész paródia

A bűvészek sem mindig komolyak, sőt a legtöbb estben humorosak, és vidámak, ebből videóból kiderül, miért is. Nézd meg és ha tetszik küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak, hadd nevessenek ők is egy kicsit, a szürke hétköznapokban.

Bűvész Show

Bűvész Show

Gondolt már arra, milyen lenne a céges partnereket, esetleg falunapon a közönséget, vagy a születésnapi bulin a meghívott vendégeket egy Exkluzív Bűvész műsorral meglepni? Egy bűvész show műsorral, ami más, mint a többi, ami: - csak nekik készült, személyre szabottan - látvány, humort és kikapcsolódást biztosít - interaktív, így MINDENKI részese lehet a varázslatnak.

Tuti menü