Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar bűvészek képes leírás - Bűvész.tlap.hu
részletek »

Magyar bűvészek - Bűvész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Magyar bűvészek
Keresés
Találatok száma - 27 db
A legjobb bűvészek egy helyen

A legjobb bűvészek egy helyen

A rendezvényed fantasztikus! A színpad nagyszerű! És a fellépőid? Ha rendezvényt szerveztél, vagy éppen most szervezed szembesültél vele, hogy nem könnyű megtalálni azt a műsorszámot, ami a közönségnek is megfelelő. Mi abban segítünk neked, hogy megtaláld rendezvényedre a legkiválóbb bűvészt. Mindenképpen javasoljuk, hogy a rendezvényedre hívj bűvészt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy egy bűvész show nagyon fel tudja dobni egy rendezvény hangulatát. Hiszen a kedves közönség nem lát minden nap bűvészt , így ez sokkal maradandóbb hatást gyakorol rá, mint egy ének, vagy egy zeneszám. Statisztikailag bizonyított, hogy egy falunap, vagy céges rendezvény utóhangjában, a bűvész mindig szerepel, rá mindig emlékeznek a vendégek, mert olyat nyújt, amit nem látnak minden nap, amiről beszélnek később a fodrásznál, és a helyi klubbokban.

Árajánlat Bűvészektől

Árajánlat Bűvészektől

Mindenképpen javasoljuk, hogy a rendezvényedre hívj bűvészt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy egy bűvész műsor nagyon fel tudja dobni egy rendezvény hangulatát. Hiszen a kedves közönség nem lát minden nap bűvész előadásokat , így ez sokkal maradandóbb hatást gyakorol rá, mint egy ének, vagy egy zeneszám. Statisztikailag bizonyított, hogy egy falunap, vagy céges rendezvény utóhangjában, a bűvész mindig szerepel, rá mindig emlékeznek a vendégek, mert olyat nyújt, amit nem látnak minden nap, amiről beszélnek később a fodrásznál, és a helyi klubbokban.

Bon Zsúr Bohóc Bűvész show-ja

Bon Zsúr Bohóc Bűvész show-ja

A pöttyös bőrönd tele van meglepetéssel, csak győzzétek nevetéssel! Kicsik és nagyok, akinek közeleg a szülinapja, hívjatok, hogy egy igazán jó buli legyen az év legszebb napja! Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás. Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még? A gyerekek és a felnőttek számára legnagyobb ajándék a jókedv, a nevetés és a játék, amit nézhet, játszhat vagy, ha megkap, akkor hazavihet. Ezért lett a Bohócszínház mottója: bohóc elérhetőségAki játszik velünk, az ajándékot kap! Lufihajtogató bohóc, bohócVörös Zoltán Lufihajtogató bohóc, bohócTelefon: 06 20 926 1010 E-Lufihajtogató bohóc, bohócmail: bohocszinhaz@gmail.com Várjuk a jelentkezését! Minden kedves érdeklődőnek segítünk tíz év tapasztalatával, ötleteinkkel a rendezvény sikeres lebonyolításában.

Bűvész Show

Bűvész Show

Gondolt már arra, milyen lenne a céges partnereket, esetleg falunapon a közönséget, vagy a születésnapi bulin a meghívott vendégeket egy Exkluzív Bűvész műsorral meglepni? Egy bűvész show műsorral, ami más, mint a többi, ami: - csak nekik készült, személyre szabottan - látvány, humort és kikapcsolódást biztosít - interaktív, így MINDENKI részese lehet a varázslatnak.

Csirmaz András

Csirmaz András

Élje át Ön is a mikromágia varázsát! A bűvészetnek ezt az ágát itthon még méltatlanul kevesen ismerik, de Ön most itt többet tudhat meg róla! Ha olyan műsort szeretne, amit mástól Magyarországon nem kaphat meg, válassza Csirmaz András bűvészműsorait!

Damien White

Damien White

Damien White "A Képzelet Mestere" itthon először lép a nagyközönség elé. A fiatal előadóművész, aki külföldön kisebb-nagyobb rendezvényeken és előadásokon már sikeresen varázsolta el közönségét, most itthon is szeretné népszerűsíteni a bűvészet művészetét. Damien eredetileg íróként dolgozott és publikált a nagyvilágban, most pedig saját médiavállalata irányításába kezdett. Sajnos a cég rengeteg terhet jelent az ifjú művész számára, így már nem nagyon tud előadásokat és színpadi szereplést vállalni, de a bűvészetet örökre a szívébe zárta és élete végéig szeretné népszerűsíteni azt. Damien célja, hogy a bűvészettel ne csak szórakoztassa az embereket, de ki is szeretné rángatni őket a szürke hétköznapokból, ihletet szeretne adni, oktatni és egy új világszemléletet nyújtani, ami hirdeti, hogy csodák igenis léteznek és az ember képes nagy dolgokat véghezvinni, minden csupán akarat és kitartás kérdése. Hiszen miről is szól a bűvészet? Tanulásról és kitartó gyakorlásról, a tökéletességhez vezető útról, ami után az ember bátran ki mer állni több száz ember elé és csodákat mutatni, amikben átlépjük az álmok és a fizika határait.

Esther

Esther

Esther bűvész hivatalos honlapja. Többszörös díjnyertes bűvész, számos hazai és külföldi rendezvény fellépője. Meghökkentő, humoros műsora - melyet a megrendelő egyedi igényeinek és elvárásainak megfelelően állít össze - izgalmas lehet kicsiknek és nagyoknak, céges és egyéb rendezvények résztvevőinek egyaránt. Asztali bűvészműsora kisebb asztaltársaságoknak ajánlott. Angol és francia nyelven is megrendelhető.

Fülöp Tibor

Fülöp Tibor

Előadásaim minden korosztálynak szólnak, de rendszeresen tartok kifejezetten gyermekműsorokat is. Megfordultam már, szabadtéri színpadokon, színházi falak között, de a televíziók stúdióiban is otthon érzem magam. Nem idegen számomra a mikromágia sem, szívesen kalandozom a kártyatrükkök világában. Vannak beszédes műsoraim, ahol a nézők aktív bevonásával mutatok be trükköket, egy kis humorral fűszerezve, és vannak zenés műsoraim, melyeknél a látvány és a zene összhangja dominál. Műsorszámaim nem csak az ismert, klasszikus és a külföldi, vagy hazai bűvészek által is gyakran bemutatott mutatványokból állnak, hanem saját kreációkat is szívesen bemutatok.

Galambos Ferenc

Galambos Ferenc

A 2004-es angol bűvészbajnoki cím elnyerésével megvalósult az egyik legnagyobb álmom, meghívást kaptam a Hollywood-i MAGIC CASTLE-ba, a "bűvészet Mekkájába". 2004-ben felléphettem a Híres FFFF kongresszuson. Batáviában (USA), ahol a világ legjobb mikromágusait gyűjtik össze minden évben. Az itt elért sikerem alapján meghívást kaptam a 2005-ös FFFF kongresszusra is...

Hirdetés
Gálházi László

Gálházi László

Válassza Ön is Gálházi László (Laslo Galeazzi) illuzionista-bűvészt, aki humoros bűvészet kategóriában 2 európai bűvészfesztivál győztese, valamint Magyar Köztársasági Érdemrend és Érdemes Művész cím tulajdonosa! A több mint 5500 fellépés tapasztalatával színvonalas produkciókban lehet Önnek is része, ha megrendeli a műsorát. Köszönöm, hogy meglátogatta honlapomat!

Giczi István

Giczi István

1966-ban gyerekként ismerkedtem meg a bűvészettel. Nem mondom, hogy akkor elhatároztam, hogy bűvész leszek, de mivel az érdeklődésem nem csökkent és sikerült olyan embereket találnom akiktől tanulhattam, egyre inkább belemerültem a trükkök tanulásába, gyakorlásába. Polgári foglalkozásom mellett a későbbiekben is folyamatosan bűvészkedtem. A sok gyakorlás és amatőr fellépéseim sikereinek hatására, valamint ismerőseim biztatására 1984-ben hivatásos bűvész vizsgát tettem az Állami Artistaképző Intézetben. Belföldi fellépéseim mellett számos külföldi versenyen vettem részt az évek során, ahonnan az esetek többségében díjazottként tértem haza. Idő közben a "gyermek bűvészet professzora " címet is elnyertem. Az utóbbi 10 évben gyermekeim hatására inkább a gyermekműsoraimat helyeztem előtérbe, holott szakmán belül manipulációs vagys kézügyességi bűvészként ismertek meg.

Habók János

Habók János

Habók János varázslatos tehetségét a közönség előtt már 1997 óta kamatoztatja sikeresen. Az évek alatt nem csak ő, de bűvész tanítványai is sikeresek az illúziók világában, van olyan, a kezei alól kikerült sikeres bűvész, aki már több ezer nézőt ejtett ámulatba Las Vegas színpadain, vagy más külföldi rendezvényeken.

Hajnóczy Soma

Hajnóczy Soma

Az elmúlt évtizedben Soma egyedi stílust alakított ki, amelynek segítségével bejárta a világot. Egyedülálló telefonos műsora, amely kollégái szerint: "olyan eredeti és különleges, amennyire ez a bűvészetben lehetséges", számos díjat nyert neki világszerte. Műsorával megjelent Európa, USA, és Ázsia számos színpadán, bűvészkongresszusán és gálaműsorában. Soma bűvészetének elsődleges célja, hogy a nézőknek olyan élményben legyen részünk, amilyenben addig soha.

Hajnóczy Soma a bűvész!

Hajnóczy Soma a bűvész!

Hajnóczy Soma vagyok, bűvész. Célom az, hogy egy bűvész show alkalmával minél több embernek mutassak csodát, és nevettessek meg. Szeretném, ha a bűvész műsor, az illúzió mindenkit elvarázsolna. Bűvészműsor előadásommal elkápráztatom a vendégeket akár céges rendezvény, gálaműsor, esküvő, s még egyéb ?bulik? alkalmakból. Nevetni jó, nem igaz? (Funfact: A nevetésnek veseműködés javító hatása van. A magyar kifejező nyelv: Bepisilt a nevetéstől.) Varázsolok itthon, varázsolok külföldön. És a bűvész-műsor?. nem, nem mondhatom meg, hogyan csinálom.

Holcz Gábor

Holcz Gábor

kártyát mindig megtalálja, hisz bűvészként lassan két évtizede bizonyítja szakmai tudását itthon, s külföldön. A bűvészet minden ágát szenvedéllyel űzi, így nem hiányozhat a repertoárból a mentalista előadás sem. Bármely fogalom is legyen a kiválasztott, nem megmagyarázni kell, hanem megtapasztalni. Éljen a lehetőséggel, s legyen részese egy mentalista show-nak, mely garantált szórakozást nyújt, s a bűvészetet egy teljesen új dimenzióba helyezi. Az előadás után hinni fog a természetfeletti képességekben, de soha ne feledje, hogy mindez csak illúzió, s a legfőbb cél a szórakoztatás.

Kelle Botond

Kelle Botond

Humoros elemeket tartalmazó műsor­ban a trükkök interaktív módon, a nézők segítségével történnek. Az előadás angol és német nyelven is kérhető. Legyen szó fogadásról, esküvőről, születésnapi partiról, kiállításról, bankett­ről, hotel-, éttermi vagy egyéb rendezvényről: a bűvészműsor mindig az esemény jellegéhez igazított, testre szabott.

Kőhalmi Ferenc

Kőhalmi Ferenc

Bűvészdobozzal kezdtem, majd nagyszerű tanáraim segítettek elsajátítani a bűvészet legkomolyabb fortélyait. Sokat köszönhetek nekik hazai és nemzetközi versenyeredményeimben. Tizenéves koromtól foglalkoztat a bűvészet gyönyörű mestersége.

Tuti menü