Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar mentalisták képes leírás - Bűvész.tlap.hu
részletek »

Magyar mentalisták - Bűvész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Magyar mentalisták
Keresés
Találatok száma - 3 db
Breiner Tamás

Breiner Tamás

Breiner Tamás, a Kiválasztott című show műsor, egyik sikeres szereplője. Mentalista műsorát a Spinóza színházban, minden hónapban Önök is megtekinthetik. Előadóművész, a tudatos gondolkodás nagymestere. Gyerek kora óta foglalkoztatják a különféle rejtélyes történések.

Danny Blue

Danny Blue

2008-ban Uri Geller, a világ legismertebb misztikusa Magyarországra érkezett, hogy megkeresse utódját. Az ország tíz legjobb mentalistája versengett a címért. De végül csak egyikük lehetett a "Kiválasztott", aki nem más, mint Danny Blue. A mentalista több száz fellépéssel a háta mögött céges rendezvények, motivációs előadások és különleges események népszerű fellépője. Danny Svájc, Franciaország, a Brüsszeli Nemzetközi Művészfesztivál és a Karib-tengeri fellépések után különleges előadásaival Magyarországon is bebizonyítja: bármi lehetséges.

Rakonczai Máté

Rakonczai Máté

Kiválasztott, Magyarország egyik legismertebb mentalista és gondolatolvasó előadóművésze. Csodát tesz az emberekkel. A lelkükkel, az elméjükkel. Intellektuális előadó, diplomája szerint nyelvtanár, művészete szórakoztatás és értékközvetítés intelligens embereknek.

Tuti menü