Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tudnivalók a bűvészetről képes leírás - Bűvész.tlap.hu
részletek »

Tudnivalók a bűvészetről - Bűvész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: buvesz.tlap.hu » Tudnivalók a bűvészetről
Keresés
Találatok száma - 8 db
A bűvész - Wikipédia

A bűvész - Wikipédia

A bűvész olyan előadóművész, aki elsősorban kézügyességi trükkökkel szórakoztatja közönségét. A bűvészek show műsorok, színházak, céges- és szállodai rendezvények, luxushajók fellépői. A bűvészet nem csalás, hanem vizuális játék.

A bűvész koppintásról...

A bűvész koppintásról...

Körmendi János ha jól emlékszem valamikor 2006. őszén volt Alföldi Róbert mtv-n futó műsorának vendége. Alföldi feltette neki a szokásos sablonkérdést: van-e valamilyen szerepálma? Ezt szinte minden színésztől meg szokták kérdezni, hogy van-e olyan szerep, amit mindenképp el szeretne játszani. Körmendi a következőt válaszolta: Nincs szerepálma. >>

A bűvész választás szempontjai

A bűvész választás szempontjai

A Bűvész választás szempontjai: - Igaz itt is: Soha nem a legolcsóbb a legjobb! (Sőt!) - Mindig kérj referenciát, az előadótól, kérdezd meg milyen szakmai versenyeken szerepelt, hiszen ha már valaki, bűvész versenyen indult, netán helyezést is elért, nagy valószínűséggel kellő gyakorlás, és rutin van mögötte. - Kérdezz körbe ismerősöket, barátokat, kit ajánlanak. A személyes ajánlás a legjobb módja a bűvészek hitelességének alátámasztására. - Ha szülinapra keresel bűvészt, ne keress fel olyan előadót, aki főként mentalizmussal, és illúziókkal foglalkozik, hiszen feltehetőleg nem fogja elvállani a felkérést. - Mindig az aktuális rendezvényhez illő bűvészt válassz! - Mindig a minőség a legfontosabb! Nem feltétlenül jobb egy műsor, ha egy órás, mint, ha csak fél órás lenne, de sokkal látványosabb és szórakoztatóbb elemekkel. - Mindig kérj több bűvésztől is árajánlatot!

A bűvészek etikai kódexe

A bűvészek etikai kódexe

Talán nem mindenki tud róla, hogy a szakma alapvető irányelveit 15 évvel ezelőtt a két legnagyobb szakmai szervezet rögzítette és beemelte alapszabályába. Az alábbi dokumentumot 1993 márciusában fogadta el az IBM (International Brotherhood of Magicians) és az SAM (Society of American Magicians). Az etikai kódex pontjainak betartása a szervezetek tagjai számára kötelezőek (a belépéskor ezt mindenki aláírásával igazolja) de minden bűvész számára irányadóak. (Hamarosan a Corodini Bűvészegyesület alapszabályába is be fognak kerülni az etikai kódex pontjai.)

Bűvész események a világban (naptár)

Bűvész események a világban (naptár)

... Magic4Us ... For all of your magical needs and desires ... A resource-site for magic, magicians, 400+ magic dealers, suppliers and stores, and all things magical magician, and illusion show, factory of magic

Hogyan lehet valakiből bűvész?

Hogyan lehet valakiből bűvész?

Nagyon sok olyan fiatal fordult hozzám az utóbbi időben, aki már tanult 1-2 trükköt youtube-ról és hozzá hasonló érdeklődőktől, és szeretne továbblépni, de nem tudja hogyan. Mivel lusta vagyok mindenkinek emailben válaszolni, úgy gondoltam leírom a véleményem a témáról.. >>

I.B.M. Magyarországon

I.B.M. Magyarországon

Welcome to our Magic Web Portal. The I.B.M. is the world's largest organization for magicians and for people interested in the magical arts. Our Brotherhood is made up of nearly 12,000 members worldwide with over 300 local groups called Rings in more than 73 countries. The I.B.M. is considered to be the most respected organization for magic collectors, amateur and professional magicians in the world! If you have a sincere interest in the art of magic, we invite you to learn more about our organization. There is plenty to see here so take your time and look around. You may be amazed!

Magic Week

Magic Week

International Magic Convention, November 27th, 28th &29th, London. With just two weeks to go, now would be a good time to book if you haven't done so already! The full itinerary can be seen on www.internationalmagic.com. One of the highlights will be the presentation of The David Berglas International Award at 5pm on the Sunday afternoon.

Tuti menü